Masło czosnkowo-ziołowe

Przepis na zrobienie tego dodatku w domowych warunkach jest banalnie prosty. Warunek konieczny, który jest niezbędny do spełnienia to użycie świeżych składników. Świeży czosnek oraz natka pietruszki są gwarancją wspaniałego zapachu oraz wybornego smaku.

Przejdź do przepisu

Zrobione z prawdziwego masła, świeżego czosnku oraz świeżych ziół. … Smakuje fantastycznie i stawia kropkę nad „i” wielu daniom. Można je wykorzystać do podania grilowanych ryb, czy pieczonych ziemniaków.

Wspaniale smakuje ze świeżym pieczywem.

Ten prosty i zarazem wspaniały dodatek można wykorzystać w kuchni do przyrządzenia mięs.

Jak obejrzycie proces przygotowania zobaczycie , że nawet dziewięciolatek poradził sobie bez najmniejszego problemu.

Masło czosnkowo-ziołowe

Recipe by Kaukaskie Gotowanie z LilithCuisine: Kuchnia światowaDifficulty: łatwy

Składniki

  • masło 50 gr

  • 4 ząbki czosnku

  • świeża natka pietruszki

  • zioła prowansalskie

  • sól do smaku

    Film pokazowy

    Podobne posty

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *